Föredrag

Inbjudan till föredrag. 

”Ljuvlig kväll – drömtydning med Annika Sahlée”

Tisd. 5 mars, 2024 kl. 18:00
Hälsoporten, Frejgatan 32 Odenplan/Stockholm

 

Drömtydning – själens spegling av ditt undermedvetna’s budskap till dig själv.
Alla drömmer vi, men vad betyder våra drömmar? Hur kan vi ta hjälp av drömmen, och vad behövs för att lära dig att tolka vad ditt undermedvetna vill spegla till dig, under natten? Våra drömmar kan hjälpa oss att lösa problem, konflikter, visa vägen eller helt enkelt ge dig en bild för hur det ser ut inuti din själ och var du befinner dig just nu.
VÄLKOMMEN för en LJUVLIG KVÄLL på HälsoPorten. OBS! Begränsat antal platser – anmälan i förväg via kontaktformulär på vår hemsida: https://halsoporten.se/kontakta-oss/
Biljettpris 150:-
(faktura eller swish efter bekräftad plats efter anmälan)
Din guide för att bättre förstå drömmens budskap: Annika Sahlée är Leg. Psykoterapeut och diplomerad i analytisk psykologi vid C.G. Jung institutet i Küsnacht i Schweiz. Hon har lång erfarenhet av att med hjälp av bl. a drömtydning vägleda sina klienter i personlig utveckling och bearbetning av problem och inre eller yttre konflikter. Från och med den 22 mars kommer hon även att leda en grupp i drömtydning en gång per månad för dig som vill fördjupa dig. Annika är en av våra terapeuter på Hälsoporten och hon erbjuder även enskild psykoterapi.
Drömtydning, med Annika Sahlée